Skip to main content

Incompany Workshops en
E-learnings

Voor bedrijven en instellingen

Psychologisch flexibele, veerkrachtige mensen zijn de kracht van elk bedrijf.

Als werknemers en als mens in de samenleving krijgen we vandaag de dag veel voor onze kiezen. En dat is soms niet alitjd even gemakkelijk schakelen.

Tegenwoordig is er veel onrust op het werk door bijvoorbeeld het (langdurige) thuiswerken, de impact van de pandemie en economische crisis, reorganisaties en overnames. Maar ook op het thuisfront ligt er vaak hoge druk door steeds toenemende mantelzorg, ziekte van partner en of kinderen, relatieproblemen etc.

En alles werkt op elkaar in. Niet voor niets is 1 op de 6 medewerkers uitgeblust na het werk en heeft 1 op de 7 last van burn-out. Zo gaf ruim 80% van deelnemers aan een enquête van Zorg voor Zaak aan de afgelopen vijf jaar voor het onderzoek met “levensloopstress” te maken hebben gehad waar ze niet goed mee om konden gaan. Twee derde had hierdoor werk verzuimd. En dat was nog voor maart 2020. Licht(er) werken en leven met, en ondanks, alles wat nou eenmaal op je pad komt is voor velen moeilijk.

Mijn missie is dan ook om medewerkers te helpen daadwerkelijk lichter te werken en leven door de psychologische flexibiliteit duurzaam en effectief te vergroten. Eenvoudige, nononse life skills, (evidence-based) tools uit verschillende psychologische stromingen, psycho-educatie en relevante, laagdrempelige informatie uit de wetenschap staan hierbij centraal. Zo is er een workshop met algemene tools maar ook specfiek voor te stoppen met onnodig piekeren en op gewicht te blijven. 

Alleen met behulp van een andere mindset en kennis kun je anders gaan kijken naar de werkelijkheid en de problemen die je ervaart. Je moet vooral niet bij alles elke keer hetzelfde copingstruucje toepassen bij problemen - wat de meeste mensen in de praktijk doen. Dit noem ik ook wel 'vastdenken'. Ik vergelijk het wel met als je in de put zit en je met je schep gaat graven om eruit te komen. Het resultaat is dat je jezelf alleen maar dieper ingraaft. Net zoals je auto alleen maar meer in de modder komt vast te zitten als je gas blijft geven om eruit te komen. In de put heb je niets aan een schep, maar wel aan een grote ladder. Die tool moet je dan wel tot je beschikking hebben. Mijn workshops geven een breed palet van basis tools die je helpen om flexibel met hindernissen om te gaan.  

Alle workshops en e-learnings voor bedrijven

Hieronder vind je de beschikbare workshops en e-learnings. WIl je meer informatie over een workshop of heb je interesse in een persoonlijk gesprek neem dan contact met me op!

Wil jij je organisatie ook lichter laten werken en leven?

Mail of bel me gerust voor meer informatie.

Ik maak uiteraard ook graag een workshop op maat voor je. 

Mijn laatste workshops

Lichter werken en leven - (g)een probleem?! (deel 1)

De workshop In deze unieke in-company “coffee & learn” workshop leer je in slechts 60 minuten speelser en met humor anders naar je problemen ...

Light Talks: hoe voer je nou leuke (!) "koetjes en kalfjes" gesprekjes in het Engels

Ofwel: hoe maak je snel contact met anderen in het Engels en hoe kun je “lichte” gesprekjes voeren – voor velen een ramp waardoor heel wat leuke be...

E-learning: "Korte meditaties om bij te tanken"

In deze e-learning leer je vijf verschillende, toegankelijke meditaties die in enkele seconden tot vijf minuten je weer helpen rust in je hoofd te ...

Lichter werken en leven met zelfkritiek

Waarom zijn we vaak zo mega kritisch op anderen maar vaak vooral nog strenger voor onszelf en ons eigen werk? En stoppen we veel tijd in die puntje...

Contact

 • Adres

  Bernaard Zweerslaan 59

  3741 HM Baarn / Utrecht 

  Nederland

 • Telefoon

  035-5425069 / 0031 35 5425069

  06 23836820 / 0031 6 23836820 (mobile)

 • Email

  info@jnscoaching.nl

Wil jij ook lichter leven en werken?

Spreekt wat je tot nu toe hebt gelezen je aan? Bel of mail me dan vooral voor een (uiteraard) gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

concept & webdesign smackitcreations.com