Skip to main content

Werkwijze en Tarieven

Werkwijze

 • Workshops en e-learnings:

  Voor bedrijven

  Dit hangt af van het aantal deelnemers, welke workshop er gegeven wordt of om welke e-learning(s) het gaat. Ik hanteer (uiteraard) speciale tarieven voor overheidsbedrijven, zorginstellingen en non-profitorganisaties, dus vermeld dit vooral als je hier in aanmerking wilt komen.

  Misscbien leuk om te weten: van het geld dat ik met workshops en e-learnings verdien geef ik standaard een aantal mensen die het niet of moeilijk kan betalen gratis coachings. 

 • Coaching

  voor Particulieren

  We hebben meestal eerst een gratis korte intake van ongeveer 15 minuten. In dit kennismakingsgesprek bespreken we je hulpvraag en kijken we of er een wederzijdse klik is. De intake kan persoonlijk, telefonisch, F2F of per Skype.

  Wat jij het prettigst vindt. Is er een klik, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek in Baarn. Dit eerste gesprek zal maximaal 90 minuten duren bij burn-out en stressklachten. In alle andere gevallen zal de intake en vervolggesprekken meestal maximaal een uur zijn. Bij PEP Singles coaching gaat het om “dates” van ongeveer 90 minuten tot 2 uur. Als je wilt, kun je ook ‘s avonds of in het weekend een afspraak maken.

Tarieven

Bij de tarieven wordt er onderscheid gemaakt tussen coaching die door jou zelf betaald wordt en coaching die door de werkgever wordt betaald. Hieronder kun je zien welk tarief op jou van toepassing is.

Heb je het financieel niet (heel) breed en wil je wel graag coaching omdat je ergens mee in je maag zit? Neem dan vooral ook contact op. Mijn missie is om mensen te helpen lichter te leven, en daar hoor jij ook bij!

Tip: Onder bepaalde voorwaarden komt coaching mogelijk in aanmerking voor belastingaftrek. Check dit bij de Belastingdienst.

Dienst Werkdagen avond/weekend
Algemene coaching (ACT, oplossingsgericht etc)
(60 min)

€ 120,-

€ 145,-

Burn-out, overspanning, stress

(60 min)

€ 120,-

€ 145,-

Oplossingsgericht hike/wandelcoaching

(sessie van 60-90 min)

€ 151,25

€ 180,-

CSI (Career Story Interview)

(2 sessie van 4 uur in totaal met schriftelijk levensportret)

€ 423,50

€ 495,-

Coaching voor singles

(60 - 90 min)

€ 150,-

€ 175,-


Dienst Werkdagen avond/weekend
Algemene coaching
(60 min)

€ 225,-

€ 300,-

Burn-out, overspanning, stress
(90 min)

€ 275,-

€ 350,-

Oplossingsgericht hike/wandelcoaching

(60 - 90 min)

€ 225,-

290,-

CSI (Career Story Interview)

(2 sessies van 4 uur in totaal en schriftelijk levensportret)

€ 525,-

€ 595,-

Kun je niet komen op de afspraak?

Voor een niet nagekomen afspraak die niet minstens 24 uur van tevoren door je is afgezegd, wordt in principe een standaardbedrag van 75 euro bij je in rekening gebracht voor afspraken overdag op werkdagen. Voor avondafspraken en in het weekend is dit een standaardbedrag van 95 euro. Dit geldt zowel voor F2F afspraken als skype/online afspraken.

Bij het kopje Privacybeleid en Algemene (betalings)voorwaarden vind je nadere informatie over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, wat onze algemene voorwaarden zijn etc.

Contact

Adres

Bernard Zweerslaan 59

3741HM Baarn 

 • Telefoon

  035 - 5425069 / 0031 35 5425069

  06 - 23836820 / 0031 6 23836820

 • Email

  info@jnscoaching.nl

Lees meer …Werkwijze en Tarieven

 • Hits: 2010

Contact

Contact

Binnen 48 uur neem ik contact met je op

JNS Coaching

In ieders leven zijn er momenten waarop je (soms) even vastloopt: Wat wil je eigenlijk en wat moet daarvoor veranderen? Als levenslooppsychologe en coach kan ik je helpen om meer uit je leven te halen. En beter met de, helaas onvermijdelijke, downs in het leven om te gaan. Spreekt snel, oplossingsgericht coaching je aan? Wil je lichter leren leven vanuit de positieve psychologie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Judith Niekel-Sjoerds, MA MSc
B Zweerslaan 59
3741 HM Baarn
tel: 035-542 50 69 / (+31) 6 23836820 (whatsapp)
E-mail: info@jnscoaching.nl

KvK: 1467.69.855.B.01

Contactformulier

Lees meer …Contact

 • Hits: 2849

Voor Particulieren

Coaching

Voor particulieren

"Ik help je graag (weer) te gaan dansen om en met alle obstakels die we nu eenmaal op ons levenspad tegenkomen."

Problemen zijn er overal en altijd al geweest. Ook verandert de wereld continu en moeten we ons constant aanpassen en meegroeien. Op je werk, in relaties, met vrienden of (schoon)familie zul je hier dan ook regelmatig mee te maken krijgen. Dat zal nooit veranderen. Hoe je hier mee omgaat en hoe zwaar je dit laat wegen, dat kun je echter wél veranderen! En dat kan al heel snel! Jij bepaalt altijd wat je wel of niet wilt: jij bent sturend in de coaching - jij kent jezelf het beste, ik help je slechts te ontdekken wat je wilt en hoe je dat kunt gaan realiseren door andere invalshoeken en tools aan te reiken.

Al onze keuzes hebben meerdere kanten. Ik zeg bijvoorbeeld vaak tegen coachees die met hun uitgaven, relaties of gewicht worstelen als eyeopener: 

 • Schulden hebben is zwaar, op je uitgaven letten is zwaar. Kies je zwaar.

 • Overgewicht hebben is zwaar, op gewicht blijven is zwaar. Kies je zwaar. 
 • Uit elkaar gaan is zwaar, een relatie hebben is zwaar. Kies je zwaar. 

Hoe je met problemen omgaat en hoe je er tegenaan kijkt, daar ben jij altijd leidend in. En daar zijn heel veel fijne, eenvoudige, wetenschappelijk bewezen oefeningen, tools en tricks voor die ik graag met je deel. Ze helpen mij ook echt lichter te leven en te werken! Ik vind dat life skills die iedereen met de paplepel ingegoten zou moeten krijgen. Dat is niet gebeurd helaas, dus ben ik graag alsnog de paplepel voor jou. 

Als jij je problemen niet meer lijdend, dus met een lange ij wil laten zijn, dan trek ik graag mijn psychologen gereedschapskist open. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, gaan we dan praktisch aan de slag. Ik maak hierbij graag gebruik van onder meer oefeningen uit de Acceptance en Commitment Therapie. Ik denk graag dingen om naar iets positiefs: Ik heb niet voor niets voor het bedrijf Omdenken een eigen individuele coaching methodiek ontwikkeld! Dus als je anders wilt leren kijken en/of omdenken, kom dan zeker een keertje langs! 

Twijfel je? Heel begrijpelijk. Snuffel vooral eens bij mijn blogs, waar je ook mijn reguliere columns in de lokale krant terugvindt. Hierin schrijf ik over wat er op mijn pad komt als levenslooppsychologe en hoe ik mensen help om anders tegen hun worstelingen, pijnpunten en problemen aan te kijken. Misschien helpt dat je al goed verder op weg. 

Wat voor coachings kun je bij mij verwachten als je toch graag 1-op-1 aan de gang wilt gaan? (En dat vind ik natuurlijk erg leuk om te doen met jou.)

Burn-out, overspannenheid en werkstress
Het kan iedereen overkomen: ineens is de rek eruit en ben je alleen nog maar moe. Je kunt, en wilt, niets meer. De huisarts zegt dat je overspannen bent of een burnout hebt. Je ervaart het als een groot zwart gat waar je in bent gevallen. Hoe kom je daar weer uit? De korte oplossingsgerichte coaching heeft zich bewezen in de praktijk. En geeft je ook hulpmiddelen om niet weer terug te vallen. Ik ontdek graag samen met jou hoe jij weer je veerkracht en energie kunt vinden en bewaken (!).

Weer voluit leven vanuit je normen en waarden
Je voelt je niet helemaal happy, maar je weet niet precies waarom? Wat wil je nou eigenlijk doen met de rest van je leven? Iets kriebelt in je, maar wat? Je wilt wat anders, maar hoe je dat moet opstarten en aanpakken...? Allemaal vragen die we in de verschillende fasen van ons leven voor onze voeten krijgen. Kom eens sparren voor nieuwe input en ideeën!

Oplossingsgerichte en/of Acceptance & Commitment Therapie (ACT) coaching
Je zit met een specifiek probleem waar je mee worstelt. Denk aan overmatig piekeren, het niet kunnen accepteren van een ziekte, een moeilijke relatie met familie of met een collega op het werk, slecht slapen of je worstelt constant met je gewicht en de verleidingen om je heen. En daar wil je terecht vanaf. ik denk graag met je mee en leer je fijne tools om hier lichter mee om te gaan. 

Oplossingsgericht wandelen                          
Op sommige momenten zie je door de bomen het bos niet meer en zijn er ineens alom beren op de paden. Alles gaat ineens mis en het lijkt wel alsof niets meer klopt: help!! Je kunt dan wandelen tot je een ons weegt, maar het brengt je geen stap verder naar waar je naar toe wilt.

Maak je geen zorgen: hoe vervelend het ook is, dit hoort bij het leven en overkomt ons allemaal op gezette tijden. Ook al lijkt het soms alsof jij de enige bent. :) Soms lopen we letterlijk en figuurlijk vast om van daaruit weer de juiste kant op te lopen. Ik vergelijk het ook graag met even dobberen in stilstaand water om zo rustig je route te kunnen bepalen.

Hoe vind je weer je weg terug naar het juiste pad – het pad dat bij jou past en dat je ook echt wilt lopen? Soms is sparren met een levenslooppsycholoog of coach dan net het duwtje in de rug dat je vooruit kan helpen. Helemaal eentje met humor en die een kei is in praktische oplossingen vinden en omdenken! En dat kan natuurlijk tijdens een korte of langere wandeling. Of tijdens meerdere wandelingen als je dat prettiger vindt.

Alles wat je dwars zit kunnen we dan bespreken en kijken wat er voor mogelijkheden zijn die je wellicht nog niet had overwogen. Het kan over 1 ding of over diverse onderwerpen gaan. Bijvoorbeeld vastlopen in het werk, familie of relatie problemen, stress, paniek of burn-out klachten, een probleem waar je maar niet uitkomt of gewoon even het spoor bijster zijn.

Tijdens de wandeling krijg je ook meteen handige en praktische tools om je psychologische flexibiliteit te vergroten zodat je beter de “downs” in je leven kan incasseren. Wat die krijgen we allemaal op ons pad – hoe sneller jij je kunt herpakken des te lichter jij leeft en werkt. En dat is mijn missie!

Loopbaanadvies en begeleiding
Het grootste gedeelte van je tijd ben je aan het werk. Het is dan ook van belang dat je je daar als een vis in het water voelt. Wat kan ik onder meer voor je betekenen:

 1. Career Story interview / CSI - als het kriebelt bij wat je nu aan het doen bent. CSI is een wetenschappelijk onderzochte methode die op een speelse manier je laat herontdekken wat voor jou belangrijk is en wat de volgende stap in je carriere zou kunnen zijn. Samen gaan we in de eerste sessie als echte detectives ontdekken wie jouw jeugdhelden waren en welke rol hun positieve eigenschappen in jouw leven speelden. Je krijgt van mij dan een mooi uitgewerkt verslag met daarin de rode draad in je leven. In de tweede sessie bespreken we dit verslag en gaan we kijken wat je met de nieuwe inzichten wilt gaan doen en welke stappen je zou kunnen zetten. Klik hier voor meer informatie. 
 2. (CBI) interview training (ook voor piloten/stewardessen)
 3. CV opstellen / optimaliseren
 4. Loopbaancoaching
 5. Jobcrafting: je huidige baan biedt je niet genoeg uitdaging maar je wilt/kunt niet weg. Wat zou je dan kunnen ondernemen om toch meer werkplezier te krijgen? Dat gaan we samen onderzoeken.

Gelukkig(er) als single
Jouw prins of prinses op het witte paard is niet voorbijgekomen of uit het zadel gevallen? Single en unhappy slaat op jou? Zonde! Want single zijn we allemaal wel eens, of meerdere keren. Maar hoe sla je nou de leuke partner aan de haak? Er zit weliswaar veel vette vis in de zee, je moet wel goed vissen!

Mijn Belgische collega Nancy Gheysens en ik hebben hier een actieplan voor opgezet. De ideale partner kunnen we je niet garanderen. Hoe jij gelukkiger met jezelf en met anderen kan worden, daar kunnen we wel wat voor je in betekenen.

We doen dit vanuit de Positive Emotions Psychology, vaak afgekort tot PEP. We pakken het single zijn aan vanuit dezelfde afkorting, maar die staat bij ons voor Prepare – Engage – Partnering. In het Nederlands hebben we hier Pret vooraf – En … actie! – Partnerjacht voor bedacht. Want je moet bij ons als single echt aan de bak! We doen dit met compassie, humor, en waar nodig, provocatief. 

Bij de telefonische (gratis en vrijblijvende) intake bespreken we waar jouw voorkeur in eerste instantie naar uitgaat. En als in de praktijk toch een andere aanpak beter past bij wat je wil en nodig hebt, dan passen we dat samen naadloos aan. Het is jouw feestje en we hangen samen de slingers op.

Heb je zin gekregen om mentaal en/of fysiek in beweging te komen?

Aarzel dan niet en druk op de knop hieronder.

Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Ja, ik wil contact!

Lees meer …Voor Particulieren

 • Hits: 2278

Voor Bedrijven

Incompany Workshops en
E-learnings

Voor bedrijven en instellingen

Psychologisch flexibele, veerkrachtige mensen zijn de kracht van elk bedrijf.

Als werknemers en als mens in de samenleving krijgen we vandaag de dag veel voor onze kiezen. En dat is soms niet alitjd even gemakkelijk schakelen.

Tegenwoordig is er veel onrust op het werk door bijvoorbeeld het (langdurige) thuiswerken, de impact van de pandemie en economische crisis, reorganisaties en overnames. Maar ook op het thuisfront ligt er vaak hoge druk door steeds toenemende mantelzorg, ziekte van partner en of kinderen, relatieproblemen etc.

En alles werkt op elkaar in. Niet voor niets is 1 op de 6 medewerkers uitgeblust na het werk en heeft 1 op de 7 last van burn-out. Zo gaf ruim 80% van deelnemers aan een enquête van Zorg voor Zaak aan de afgelopen vijf jaar voor het onderzoek met “levensloopstress” te maken hebben gehad waar ze niet goed mee om konden gaan. Twee derde had hierdoor werk verzuimd. En dat was nog voor maart 2020. Licht(er) werken en leven met, en ondanks, alles wat nou eenmaal op je pad komt is voor velen moeilijk.

Mijn missie is dan ook om medewerkers te helpen daadwerkelijk lichter te werken en leven door de psychologische flexibiliteit duurzaam en effectief te vergroten. Eenvoudige, nononse life skills, (evidence-based) tools uit verschillende psychologische stromingen, psycho-educatie en relevante, laagdrempelige informatie uit de wetenschap staan hierbij centraal. Zo is er een workshop met algemene tools maar ook specfiek voor te stoppen met onnodig piekeren en op gewicht te blijven. 

Alleen met behulp van een andere mindset en kennis kun je anders gaan kijken naar de werkelijkheid en de problemen die je ervaart. Je moet vooral niet bij alles elke keer hetzelfde copingstruucje toepassen bij problemen - wat de meeste mensen in de praktijk doen. Dit noem ik ook wel 'vastdenken'. Ik vergelijk het wel met als je in de put zit en je met je schep gaat graven om eruit te komen. Het resultaat is dat je jezelf alleen maar dieper ingraaft. Net zoals je auto alleen maar meer in de modder komt vast te zitten als je gas blijft geven om eruit te komen. In de put heb je niets aan een schep, maar wel aan een grote ladder. Die tool moet je dan wel tot je beschikking hebben. Mijn workshops geven een breed palet van basis tools die je helpen om flexibel met hindernissen om te gaan.  

Alle workshops en e-learnings voor bedrijven

Hieronder vind je de beschikbare workshops en e-learnings. WIl je meer informatie over een workshop of heb je interesse in een persoonlijk gesprek neem dan contact met me op!

Wil jij je organisatie ook lichter laten werken en leven?

Mail of bel me gerust voor meer informatie.

Ik maak uiteraard ook graag een workshop op maat voor je. 

Neem contact op

Mijn laatste workshops

Contact

Adres

Bernaard Zweerslaan 59

3741 HM Baarn / Utrecht 

Nederland

 • Telefoon

  035-5425069 / 0031 35 5425069

  06 23836820 / 0031 6 23836820 (mobile)

 • Email

  info@jnscoaching.nl

Lees meer …Voor Bedrijven

 • Hits: 1690

Cookie en Privacy statement

Privacyverklaring 

Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Met het gebruik maken van deze site ga je akkoord met het privacy- en cookie-beleid. Uiteraard verkopen of verstrekken wij jouw gegevens nooit aan derden. Wij verwerken jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt alleen voor het doel waarvoor jij ze aan ons verstrekt en doen dat in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming. 

Welke gegevens verzamelen wij:

Wij verwerken alleen de persoonsgegevens die wij verkrijgen n.a.v. het downloaden, het inschrijven op ons blog, aanmelding of via het contactformulier.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Bedrijfsnaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- in sommige gevallen je Bankrekeningnummer
- Gegevens over jouw activiteiten op de website

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens:

Deze website verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Deze website analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Deze website verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Deze website bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Deze website verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. SuccesvollerVerkopen.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailchimp
Deze website maakt gebruik van Mailchimp voor het versturen van e-mails. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van het gratis e-book worden jouw gegevens opgeslagen in Mailchimp.

Facebookpixel
De Facebookpixel registreert wie de website bezoekt. Deze informatie kan gebruikt worden om o.a. advertenties te maken voor de bezoekers van bepaalde pagina’s.

Social share buttons
Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen met de Social share buttons. Deze buttons werken met cookies. Deze website heeft geen inzage in de verzamelde gegevens van de social media kanalen. We verwijzen je daarvoor naar de privacy informatie van deze social media platforms.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief of het blog dan kan je je onder de mail altijd direct afmelden voor de mailinglijst. Wil je de gegevens wijzigen dan is dat ook mogelijk.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door SuccesvollerVerkopen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar ons email adres.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op

  

Algemene betalingsvoorwaarden JNS Coaching

Artikel 1 Deze algemene betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle onderzoek- en behandelingsovereenkomsten, zowel mondeling als schriftelijk aangegaan tussen de psycholoog/coach en de cliënt.

Artikel 2 Afspraken moeten uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak/behandeling worden geannuleerd. Bij niet annuleren of bij annuleringen binnen 24 uur voor de afspraak is de psycholoog/coach gerechtigd de gereserveerde tijd aan de cliënt in rekening te brengen middels een separate factuur van Eur 50,- voor afspraken op werkdagen van 9-5 en Eur 75,- voor afspraken in de avonduren en/of het weekend.

Artikel 3 Tenzij anders is afgesproken betaalt de cliënt vooraf via overboeking op het doorgegeven rekeningnummer zoals dat staat op de bevestiging van de eerste afspraak. Ook is het mogelijk om contant tijdens de sessie af te rekenen. Als anders is afgesprokene stuurt de psycholoog/coach binnen dertig dagen na datum van coaching of behandeling een factuur naar de cliënt. De rekening gaat ook naar de cliënt als de werkgever betaalt. In alle gevallen is de cliënt uiteindelijk verantwoordelijk voor betaling.

Artikel 4 De door de psycholoog/coach aan de cliënt gedeclareerde kosten voor de coaching en/of de behandeling dienen door de cliënt binnen 30 dagen na de datum van de factuur te zijn betaald als het bedrag niet vooraf is betaald of op de sessie is voldaan. Beide partijen mogen aangeven dat de factuur betaald dient te worden. Na opzegging van de overeenkomst is de cliënt verplicht nog openstaande bedragen te voldoen.

Artikel 5 Indien door de cliënt aan de psycholoog/coach machtiging is verleend tot bankincasso, dan wordt hiervan eerst op zeven dagen na de factuurdatum gebruikt gemaakt.

Artikel 6 Indien de cliënt het verschuldigde bedrag niet binnen 30 dagen na de factuurdatum heeft betaald, of indien binnen zeven dagen na de onder art. 5 bedoelde handeling geen betaling is ontvangen, is de cliënt in verzuim.

Artikel 7 Bij niet betaling binnen 30 dagen na factuurdatum zal de psycholoog/coach de cliënt eerst een kosteloze betalingsherinnering sturen, waarin zij de cliënt nog twee weken de kans geeft om te betalen zonder extra kosten. In deze brief waarschuwt de psycholoog/coach de cliënt uitdrukkelijk dat na twee weken incassokosten worden berekend, met vermelding van hoe hoog deze kosten zijn.

Artikel 8 Voldoet de cliënt binnen 14 dagen na de datum van de betalingsherinnering niet aan zijn/haar verplichtingen dan is de psycholoog/coach zonder nadere ingebrekestelling gerechtigd incassomaatregelen te treffen, dan wel door derden te laten uitvoeren.

Artikel 9 Alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten, verband houdend met de invordering van de gedeclareerde bedragen, komen ten laste van de cliënt. De buitengerechtelijke kosten zijn vastgesteld op maximaal 15% van het te vorderen bedrag met een minimum van € 40,-.

Artikel 10 Bij herhaalde conflicten over de betaling is de psycholoog/coach gerechtigd – tenzij de behandeling zich hiertegen verzet – verdere behandeling op te schorten totdat de cliënt aan zijn/haar betalingsverplichtingen heeft voldaan.

Artikel 11 De verantwoordelijkheid om te achterhalen welke vergoedingen en voorwaarden de verzekeringsmaatschappij van de cliënt hanteert voor de sessies, ligt geheel bij de cliënt zelf.

Artikel 12 is gerechtigd haar tarieven te verhogen indien factoren van interne dan wel externe markt hiertoe aanleiding geven. De verhoging gaat per eerste van een maand in met een wachtperiode van een maand.

Artikel 13 Bezwaren tegen de in rekening gebrachte bedragen dienen binnen 14 dagen na de factuurdatum schriftelijk aan JNS Coaching kenbaar te worden gemaakt, tenzij cliënt de bezwaren redelijkerwijs niet binnen deze termijn kon ontdekken.

Op verzoek kan kosteloos een afschrift van de algemene betalingsvoorwaarden worden toegezonden.

 

Privacy verklaring website

Privacy policy voor de JNS Coaching website:www.jnscoaching.nl.

1) Waarborgen Privacy Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.jnscoaching.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming Door de informatie en de diensten op JNS Coaching te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen Als je meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van www.jnscoaching.nl kun je ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@jnscoaching.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker www.jnscoaching.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoeveel de website bezocht wordt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) Gebruik van cookies www.jnscoaching.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen Je kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken de mogelijkheden van je browser. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van de gekozen browser.

 

 

Privacyverklaring JNS Coaching

Dit is een privacyverklaring van JNS Coaching van Judith Niekel, Levenslooppsychologe en Coach, gevestigd te Baarn.

JNS Coaching is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in deze privacyverklaring heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop wij persoonsgegevens verzamelen en verwerken, evenals over de wijze van bescherming en de doeleinden waarvoor deze persoonsgegevens worden gebruikt. Wij kunnen persoonsgegevens gebruiken om contact met u te leggen over en diensten te verlenen in relatie tot onze kerntaak, psychologische ondersteuning en coaching bij levensproblemen of coaching vraagstukken op dit gebied, evenals andere zaken die verband houden met de diensten van JNS Coaching. Verder kan de informatie gebruikt worden om onze website te beheren en te verbeteren (inclusief het analyseren van data gerelateerd aan het gebruik van onze website), evenals voor andere doeleinden zoals vermeld in deze privacyverklaring.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

1.1 JNS Coaching verwerkt (mogelijk) persoonsgegevens van u indien u:

• de website bezoekt;

• een verzoek doet voor nadere informatie over de diensten die JNS Coaching levert;

• via het contactformulier op onze website contact met ons opneemt;

• een aanbeveling schrijft op onze website of andere (online) sociale media zoals LinkedIn of Facebook;

• op een foto of video voorkomt en wij deze beelden plaatsen op onze website. Voor dit laatste zullen wij altijd vooraf uw toestemming vragen.

1.2 JNS Coaching verzamelt de volgende (persoons)gegevens:

• naam, adres, email-adres, telefoonnummer;

• uw bankrekeningnummer;

• uw IP-adres, het type browser en de bezochte pagina’s (via cookies)

• de coaching of maatwerk-product voor psychologische begeleiding die voor u wordt samengesteld;

• de door u aan ons verzonden berichten;

• andere gegevens van belang voor coaching of maatwerk-product voor psychologische begeleiding.

1.3 We gebruiken de persoonsgegevens op de volgende wijze: (a) om met u contact op te nemen met voor u relevante informatie; (b) om een aanbod op maat voor u samen te stellen; (c) om verzoeken tot betaling uit te voeren; (d) om de financiële administratie te verzorgen.

1.4 Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam op die computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

1.5 Alle door u verstrekte informatie, zowel elektronisch, mondeling of schriftelijk, wordt vertrouwelijk door JNS Coaching behandeld.

1.6 U kunt uw persoonlijke informatie die wij van u bewaren, via e-mail laten wijzigen of laten verwijderen.

1.7 We hanteren de volgende regels voor commerciële e-mails en berichten:

(a) We gebruiken geen valse of misleidende aanduidingen of e-mailadressen;

(b) We honoreren op de kortst mogelijke termijn verzoeken om uitschrijving (bijvoorbeeld voor wat betreft eventuele nieuwsbrieven) en hebben hiertoe een link op de betreffende e-mails staan.

1.8 Als u zich op enig moment wilt afmelden voor het ontvangen van toekomstige e-mails, dan kunt u ons mailen via info@jnscoaching.nl dan zullen we u onmiddellijk verwijderen uit de betreffende e-maillijst. 1.9 Indien u gegevens van andere personen aan ons verstrekt, dan wordt u geacht hiervoor toestemming van hen te hebben verkregen.

2. INFORMATIE EN BEZWAAR MAKEN

2.1 U kunt contact opnemen met mevrouw Judith Niekel-Sjoerds, eigenaar van JNS Coaching, via info@jnscoaching voor:

• meer informatie over de wijze waarop JNS Coaching persoonsgegevens verwerkt;

• vragen naar aanleiding van deze privacyverklaring;

• inzage in de persoonsgegevens die JNS Coaching met betrekking tot u verwerkt;

• het maken van bezwaar tegen het gebruik van uw gegevens door JNS Coaching.

3. BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS EN GEBRUIK VAN COOKIES

3.1 JNS Coaching zal uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden en ze niet langer bewaren dan noodzakelijk.

3.2 JNS Coaching zal adequate technische en organisatorische maatregelen treffen om uw gegevens te beveiligen. De data zijn alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen die specifiek rechten hebben gekregen om de systemen te raadplegen en de persoonsgegevens te gebruiken. Ze zijn verplicht om de persoonsgegevens vertrouwelijk te houden.

3.3 Bezoekers hebben vanaf onze website de mogelijkheid om naar externe websites te navigeren. Wanneer de bezoeker de optie selecteert om de inhoud van deze websites te bekijken, navigeren ze weg van de website van JNS Coaching naar die andere web site. Bij uw bezoek aan die andere websites kunnen diverse cookies gebruikt worden. JNS Coaching is niet verantwoordelijk voor cookies die worden gebruikt op die andere websites.

4. DATA-LEK

4.1 Als er sprake is van een data-lek met kans op ernstige nadelige gevolgen voor de persoonsgegevens dan wordt dit gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U wordt binnen 7 werkdagen van een vermoeden van een data-lek op de hoogte gesteld via email.

4.2 Een data-lek is het onrechtmatig (dus zonder toestemming van de desbetreffende bedrijven of overheidsinstanties) toegang krijgen tot, wijzigen, vernietigen, verwerken of op enige wijze openbaar maken van persoonsgegevens.

5. DERDEN

5.1 Met uitzondering van het gestelde in deze privacyverklaring en de overige leden van dit artikel zal JNS Coaching de persoonsgegevens die we van u verzamelen niet aan derden verstrekken, tenzij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven of JNS Coaching daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.

5.2 De in dit artikel bedoelde derden gebruiken de gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor ze bestemd zijn.

5.3 Wij bieden geen producten of diensten van derden aan op onze website.

6. WIJZIGING PRIVACYVERKLARING VERWIJZING NAAR ANDERE WEBSITES EN VERSIEBEHEER

6.1 Het kan voorkomen dat deze verklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Wij bevelen daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te blijven raadplegen.

6.2 Deze privacyverklaring is van kracht vanaf 25 mei 2018.

 

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden (opgesteld op 4 juni 2018)

Algemene voorwaarden JNS Coaching Al ons werk kenmerkt zich door zorgvuldigheid, rechtsgeldigheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. In het onderstaande concretiseren wij deze beginselen. Bedrijfsgegevens:

Artikel 1 | Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als uitvoerende aard.

Artikel 2 | Bedrijfsomschrijving

JNS Coaching richt zich op psychologische begeleiding en coaching binnen het werkveld van de levensloop van de mens in de meest ruime zin.

Naam bedrijf: JNS Coaching Eigenaar: Judith Niekel-Sjoerds, Levenslooppsychologe en Coach

Adres: B. Zweerslaan 59, 3741 HM BAARN

KvK: KvK Gooi-, Eem- en Flevoland Reg nr 321491870000

BTW-nr: 1467.69.855.B.01

Email: info@jnscoaching.nl

Tel: 06-23836820

Artikel 3 | Definities

1. Cliënt: degene die met JNS Coaching een (mondelinge) overeenkomst sluit.

2. Overeenkomst: iedere (mondelinge) overeenkomst betreffende de levering van diensten tussen Judith Niekel-Sjoerds en cliënt.

3. Kosten: de volgens de website van JNS Coaching onder "Tarief" geldende kosten of de met cliënt overeengekomen kosten, typefouten etc. voorbehouden.

4. Totstandkoming van de overeenkomst: de overeenkomst komt tot stand door ondertekening/digitale verzending van het inschrijfformulier, een overeenkomst per e-mail of via een mondelinge afspraak. Mondelinge afspraken zullen zoveel mogelijk voor de coaching worden bevestigd per e-mail. Hiermee verklaart men zich tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden. Cliënt stuurt desgewenst voor aanvang van de opdracht één exemplaar getekend retour of bevestigt deze per mail.

5. Duur van de overeenkomst: de overeenkomst kan door beide partijen te allen tijde worden opgezegd en eindigt van rechtswege als het doel van de begeleiding is gehaald.

Artikel 4| Uitvoering van de overeenkomst / Algemeen

1. Cliënt verplicht zich tot het leveren en eventueel op tijd wijzigen van juiste adresgegevens t.b.v. contact en facturatie.

2. Persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet aan derden verstrekt zonder toestemming / noodzaak (zie ook [Privacyverklaring] van JNS Coaching.

3. Alle door JNS Coaching geleverde materialen, documenten en opdrachten, blijven (intellectueel) eigendom van JNS Coaching. Vermenigvuldiging en verspreiding ervan is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming van JNS Coaching. JNS Coaching stelt zo veel mogelijk in het werk om de veiligheid van personen en spullen te waarborgen. JNS Coaching kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing van eigendommen van de cliënt tijdens sessies met JNS Coaching.

4. JNS Coaching spant zich in tot alle redelijkerwijs mogelijke inzet binnen de afgenomen diensten.

5. Voor de begeleiding en de administratie is JNS Coaching volledig afhankelijk van de medewerking van de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar benodigde leermiddelen, waaronder aanbevolen (studie)boeken.

6. JNS Coaching behoudt zich het recht om coaching of psychologische begeleiding te annuleren zonder opgaaf van redenen, dan wel een cliënt te weigeren. JNS Coaching verplicht zich in geval van annulering 100% van het door cliënt betaalde bedrag voor de geannuleerde coaching of psychologische begeleiding zo spoedig mogelijk terug te betalen, waarmee de overeenkomst is beëindigd zonder verder verplichtingen of aanspraken over en weer.

7. Door zich aan te melden via het contactformulier op de website en/of bevestiging van de overeenkomst en deze algemene voorwaarden geeft cliënt toestemming zijn/haar NAW gegevens plus telefoonnummer te gebruiken voor vastlegging in het klantenbestand van JNS Coaching voor administratiedoeleinden.

8. Cliënt draagt er zorg voor dat alle informatie, waarvan opdrachtgever aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de opdrachtgever redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze nodig zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, tijdig aan opdrachtnemer worden verstrekt. Indien deze gegevens niet tijdig zijn verstrekt behoudt opdrachtnemer zich het recht voor de uitvoering van de overeenkomst op te schorten.

Artikel 5 | Doelstellingen

1. JNS Coaching stelt zich tot doel de cliënt te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van het van te voren bepaalde door de cliënt bepaalde doel van de psychologische ondersteuning en/of coaching.

2. JNS Coaching verzorgt ondersteuning op die gebieden waar de cliënt moeilijkheden ondervindt en die binnen de expertise van JNS Coaching valt.

3. JNS Coaching zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen uitvoeren. Zij heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting en kan derhalve niet worden aangesproken vanuit een resultaatsverplichting. JNS Coaching biedt derhalve geen garantie voor de te behalen coaching en/of psychologische resultaten van de behandeling. JNS Coaching is tevens niet aansprakelijk voor tegenvallende resultaten en /of onvoldoende beoordelingen door instellingen zoals werkgevers.

4. Bij coaching op werk/privégebied: JNS Coaching biedt begeleiding aan cliënt naar het beste van haar kunne en zal de cliënt doorverwijzen naar andere specialisten (bijvoorbeeld klinisch psychologen) indien zij denkt dat de cliënt dit nodig heeft.

Artikel 6 | Offertes, Tarieven en Betaling

1. Alle offertes en prijsopgaven door JNS Coaching gedaan zijn vrijblijvend, zowel wat betreft prijs, inhoud en levertijd en vervallen na 30 dagen.

2. Offertes zijn gebaseerd op de op dat moment beschikbare informatie bij JNS Coaching.

3. In de overeenkomst kunnen waar relevant nadere prijsafspraken worden vastgelegd, zoals inhuur derden, inhuur accommodatie, middelen, reiskosten e.d.

4. Cliënt is aan JNS Coaching de tarieven verschuldigd zoals omschreven op de website van JNS Coaching onder "Tarieven en werkwijze". In sommige gevallen kan een ander tarief worden afgesproken. Dit zal dan per e-mail worden bevestigd aan cliënt voorafgaand aan de coaching. Het factuurbedrag is gebaseerd op het vermelde tarief op de website of anders overeengekomen tarief. Er dient vooraf betaald te worden, behalve als anders is overeengekomen.

5. JNS Coaching is gerechtigd haar tarieven te verhogen indien factoren van interne dan wel externe markt hiertoe aanleiding geven. De verhoging gaat per eerste van een maand in met een wachtperiode van een maand.

6. Beide partijen mogen aangeven dat de factuur betaald dient te worden.

7. Na opzegging van de overeenkomst is de cliënt verplicht nog openstaande bedragen te voldoen.

8. Bezwaren tegen de in rekening gebrachte bedragen dienen binnen 14 dagen na de factuurdatum schriftelijk aan JNS Coaching kenbaar te worden gemaakt, tenzij cliënt de bezwaren redelijkerwijs niet binnen deze termijn kon ontdekken.

9. Zie ook de separate Betalingsvoorwaarden voor alle details inzake Tarieven en betaling.

Artikel 8 | Duur en beëindiging

1. De overeenkomst tussen JNS Coaching en cliënt kan te allen tijde op ieder gewenst moment door beide partijen worden beëindigd dan wel worden verlengd.

2. De beëindiging van de overeenkomst laat onverlet de financiële verplichting die nog nagekomen moeten worden door cliënt.

Artikel 9 | Het verzetten van afspraken

1. Indien cliënt de door haar/hem gemaakt afspraak binnen 24 uur voor de desbetreffende afspraak annuleert, zal JNS Coaching de hiervoor vastgestelde kosten (zie No show op de website bij Tarieven en werkwijze) in rekening brengen en is cliënt verplicht deze te betalen. Afspraken die geannuleerd of verzet worden voor deze tijd zullen niet in rekening worden gebracht.

2. Bij niet verschijnen van de cliënt op een gepland gesprek worden de hiervoor vastgestelde kosten voor het gesprek in rekening gebracht en is cliënt verplicht deze te betalen. Dit geldt voor alle afspraken, zowel voor face-to-face of andersoortige afspraken, zoals online via skype.

3. JNS Coaching behoudt zich het recht voor afspraken te verzetten of te annuleren indien zij niet naar behoren uitvoering kan geven aan de overeenkomst.

Artikel 10 | Geheimhouding

1. Beide partijen zijn verplicht tot geheimhouding van alles wat is besproken tijdens of in het kader van de sessies.

2. In het geval van dreigend gevaar voor zowel cliënt als de samenleving behoudt JNS Coaching zich het recht voor de geheimhouding te doorbreken en zal zij de daartoe bevoegde en bestemde instanties inlichten.

3. Indien op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak JNS Coaching gehouden is vertrouwelijke informatie aan door de wet of de bevoegde rechter aangewezen derden mede te verstrekken en JNS Coaching zich ter zake niet kan beroepen op een wettelijk dan wel door de bevoegde rechter erkend of toegestaan recht van verschoning, dan is JNS Coaching niet gehouden tot schadevergoeding of schadeloosstelling.

Artikel 11 | Aansprakelijkheid (zie ook artikelen 4 en 5)

1. JNS Coaching aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, hoe dan ook, voor schade ontstaan door of in verband met door haar verrichte diensten.

2. JNS Coaching is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die cliënt lijdt ten gevolge van handelingen of beslissingen genomen naar aanleiding van of tijdens een behandelsessie of coaching sessie. Cliënt blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes.

3. Elke aansprakelijkheid van cliënt voor bedrijfsschade of andere indirecte schade of gevolgschade, van welke aard dan ook, is nadrukkelijk uitgesloten.

Artikel 12 | Klachtenprocedure

1. Indien cliënt klachten heeft over de verrichte werkzaamheden dient zij/hij dit binnen 14 dagen na het ontstaan van de klacht schriftelijk kenbaar te maken bij JNS Coaching.

2. Na kennisname en bespreking van de klacht met cliënt zal JNS Coaching zo goed mogelijk uitvoering geven aan de gekozen oplossingsrichting.

Artikel 12 a| Overige bepalingen In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de leiding van JNS Coaching.

Artikel 13 | Wijziging van de algemene voorwaarden

JNS Coaching is te allen tijde gerechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen.

Voor de al afgesloten overeenkomsten gelden de algemene voorwaarden van vóór de wijziging. Op latere afgesloten overeenkomsten zijn dan de nieuwe algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Op schriftelijk verzoek kunnen de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid eenmalig kosteloos per post of email worden toegestuurd.

 • Hits: 763

JNS Coaching | Coaching en Training | Bedrijven & Personal

JNS Coaching

Lichter werken en leven

JNS 
COACHING

Lichter werken en leven

Judith Niekel Sjoerds, MA MSc

Levenslooppsychologe en Coach

Mijn naam is Judith Niekel-Sjoerds en ik ben geïnteresseerd in alles wat met mensen te maken heeft. Ik heb daarom onder meer een Master gedaan in Levensloop­psycho­logie. Hierin staat het hele leven van de mens met alle ups en downs centraal.

Omdat ik no-nonsense en praktisch ingesteld ben, werk ik graag oplossingsgericht. En met humor en (com)passie, niets is mij als mede-mens vreemd. Mijn interesse ligt dan ook op het snel verlichten van problemen die zich kunnen voordoen in elke levensfase.

Lees verder

Soms ga je goed met lastige dingen om, en op andere momenten kun je helemaal vastlopen. Dat overkomt ons allemaal. We blijven dan vaak hetzelfde trucje of dingen doen die we altijd doen. Maar dan juist is het van belang om iets anders te gaan proberen: je loopt immers steeds vaster? Hoe doe je dat dan en wat kun je nog meer doen? Ik leer je graag meer 'danspassen' in de vorm van oefeningen, informatie en tricks zodat je om en met de problemen heen kan dansen. "Leuk" zullen bepaalde dingen nooit worden, en dat moet je vooral ook niet willen vinden! Maar je kunt er wel anders mee leren omgaan zodat het dragelijker wordt. 

Nieuwsgierig naar wat je dan anders zou kunnen doen? Ik heb onder andere twee-wekelijse columns in de Baarnsche Courant waarin ik schrijf over wat ik op mijn pad als levenslooppsychologe tegenkom. Deze vind je ook terug bij mijn blogs, die je misschien al nieuwe inzichten en tips geven. 

Ik kom ook graag als psycholoog/coach bij bedrijven en instellingen langs om medewerkers tools en tricks mee te geven die helpen om gemakkelijker in het leven en werk te staan. Eigenlijk vind ik dat we die als kind met de paplepel ingegoten hadden moeten krijgen. Dus ik probeer dit via een inhaalsslag alsnog met behulp van korte, praktische workshops en DIY e-learnings werknemers mee te geven, zonder dat ze hiervoor in de 'malle molen' hoeven. Gewoon, tijdens het werk op een laagdrempelige en veilige manier met de nodige humor en lichtheid. Denk aan: hoe ga je acute stress te lijf (dan leer ik je wat de commando's ook leren), hoe ga ik gemakkelijker om met anderen, hoe je piekeren kunt stoppen, hoe je gemakkelijker contact maakt met anderen, beter slaapt of op gewicht blijft etc. 

Ik maak hierbij graag gebruik van onder meer oefeningen uit de Acceptance en Commitment Therapy, de cognitieve therapie en oplossinggericht coaching.

Ik ben Nederlandse en 'near native' Engels dus ik werk in twee talen. 

Sinds eind 2022 ben ik ook drie dagen in de week werkzaam als online psycholoog bij OpenUp

Ik ben daarnaast als ACT therapeut en coach lid van de internationale Association for Contextual Behavioral Science en lid van hun Nederlandse-Belgische chapter, ASBS BeNe.

Ook ben ik lid van het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP) en volgens hun regels moet ik dit zo (afstandelijk) verwoorden: “Judith Niekel-Sjoerds is lid van het NIP (Nederland Instituut van Psychologen).” 

Ik help jou en/of je bedrijf graag om lichter te werken, leren en leven vanuit een solide, duurzame basis! Want pas vanuit een goede basis kun je als individu en bedrijf floreren. 

Voluit leven en werken vanuit je kern

Neem direct contact op

Workshops en DIY e-learnings voor bedrijven

Ik kom graag langs bij jullie organisatie om iedereen essentiele basis life tools, tips en tricks uit de psychologie te leren. Hiermee kun je gelijk aan de slag om gemakkelijker te werken, leren en te leven. In workshops van slechts 1 tot 3 uur. In het Nederlands of Engels. Voorkomen is beter dan genezen.!

Lees verder over wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen

Een greep uit mijn workshops en e-learnings voor bedrijven:

Bekijk alle workshops en e-learnings voor bedrijven

Blog

“Ik coach ons graag wat dichter
Wat dichter bij elkaar
Want samen is het lichter
En wat minder zwaar”

We zijn allemaal mens en lopen vaak tegen dezelfde dingen aan in het leven. De ene keer gaan we daar goed mee om, en andere keren lopen we vast. Wat kun je doen als je vastloopt omdat dingen anders zijn of gaan dan je verwacht? Daar gaan mijn blogs over. 

Lees al mijn blogs

Coaching voor Particulieren


Burn-out, overspannenheid en werkstress

Het kan iedereen overkomen: ineens is de rek eruit, ben je alleen nog maar cynisch, moe en lamgeslagen. Hoe kom je uit dat (tijdelijke) dal en ga je weer voluit leven? Lees hier verder over wat ik dan voor je kan betekenen. 

Loopbaanadvies en begeleiding

Kriebelt het bij je en wil je wat anders maar je weet niet precies wat? Dan gaan we als echte CSI (Career Story Interview) detectives in slechts twee sessies de rode draad in jouw leven ontdekken. Maar ook voor het oefenen van interviews, CVs opstellen en jobcrafting (hoe je huidige leuker kunt maken) ben je mij aan het goede adres. Hier kun je meer informatie vinden. 

Oplossingsgericht wandelen

Op sommige momenten zie je door de bomen het bos niet meer en zijn er ben je van het padje af. Hoe vind je weer je weg terug naar het juiste pad – het pad dat bij jou past en dat je ook echt wilt lopen? Ik help je graag letterlijk en figuurlijk weer het juiste pad te vinden als jouw wandelmaatje. 

Oplossingsgerichte coaching en/of Acceptance & Commitment Therapie (ACT)

Je zit met een specifiek probleem waar je mee worstelt. Denk aan overmatig piekeren, het niet kunnen accepteren van een ziekte, een moeilijke relatie met familie of met een collega op het werk, slecht slapen of je worstelt constant met je gewicht en de verleidingen om je heen. En daar wil je terecht vanaf. Ik denk graag met je mee en leer je fijne tools om hier lichter mee om te gaan. Klik hier voor meer informatie.

Weer voluit leven vanuit je normen en waarden

Je voelt je niet helemaal happy, maar je weet niet precies waarom? Wat wil je nou eigenlijk doen met de rest van je leven? Iets kriebelt in je, maar wat? Je wilt wat anders, maar hoe je dat moet opstarten en aanpakken...? Allemaal vragen die we in de verschillende fasen van ons leven voor onze voeten krijgen. Kom eens sparren voor nieuwe input en ideeën!

Gelukkig(er) als single

Jouw prins of prinses op het witte paard is niet voorbijgekomen of uit het zadel gevallen? Single en unhappy slaat op jou? Zonde! Want single zijn we allemaal wel eens, of meerdere keren. Mijn Belgische collega Nancy Gheysens en ik hebben hier een actieplan voor opgezet. De ideale partner kunnen we je niet garanderen. Hoe jij gelukkiger met jezelf en met anderen kan worden, daar kunnen we wel wat voor je in betekenen. Nieuwsgierig? Lees hier verder. 

 

Lees meer …JNS Coaching | Coaching en Training | Bedrijven & Personal

 • Hits: 20096
Wil jij ook lichter leven en werken?

Spreekt wat je tot nu toe hebt gelezen je aan? Bel of mail me dan vooral voor een (uiteraard) gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

concept & webdesign smackitcreations.com